Onze diensten

De kracht van Business Intelligence en goede datavisualisaties helpen u om tot betere inzichten te komen en sneller op de markt te reageren. U optimaliseert uw bedrijfsprocessen, wat leidt tot een sterk concurrentievoordeel.

We zorgen ervoor dat de juiste informatie en kennis op de juiste plek bij de juiste personen geleverd worden. BI4U is gespecialiseerd op alle deelgebieden binnen het gehele traject.

data-warehouse-bigv2

Data (warehouse) Management

BI4U is gespecialiseerd in het bouwen van datawarehouses, dataconsolidatie,  data-integratie en data-optimalisatie. Daarbij integreren we data vanuit verschillende systemen in één grote database, zodat het ontwikkelen van rapportages en dashboards zeer eenvoudig wordt.

dashboard

Visualisatie: reporting en dashboarding

BI4U heeft jarenlang ervaring met het bouwen van effectieve rapportages met Microsoft Reporting Services en sinds kort ook met Power BI. Ook bouwen wij OLAP- kubussen, zodat u zelf in Excel uw analyses maakt.

process

Procesoptimalisatie

BI4U helpt ook met procesverbetering bij de invoer van data. Denk hierbij aan het in kaart brengen van processen en aanbrengen van verbeterpunten in het proces. Op deze manier kan er betere stuurinformatie worden gegenereerd in rapportages en dashboards.

architectuur

Architectuur

We bouwen datamodellen voor de opslag van grote hoeveelheden bedrijfgegevens en ten behoeve van het eenvoudig kunnen bouwen van rapportages, dashboard en kubussen.

Assesments, verbetervoorstellen & rapportages

Maakt u al gebruik van een BI-oplossing? We voeren graag een assesment van de huidige BI-omgeving uit en maken verbetervoorstellen. Tevens hebben wij een eigen DWH-Portal ontwikkeld voor het aanbieden van rapportages (SSRS / PowerBI) met een security engine die uniek is in de markt.

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen met onze business intelligence dienstverlening? Neem dan contact met ons op!