Onze visie

Onze economie verandert steeds meer van een producteconomie naar een kenniseconomie. Kennis en intelligentie is daarin key, want met de juiste kennis en ervaringen bouwt u een 'edge' op die uw concurrenten niet hebben, wat zich vertaalt in 'moat', ofwel een voordeel dat u beschermt tegen concurrenten.

Bedrijven verzamelen steeds meer oplossingen, maar de echte toegevoegde waarde ontstaat bij integratie. BI4U levert de oplossingen om de intelligentie binnen uw organisatie beter te consolideren en te benutten. BI4U helpt u met het opzetten van een datawarehouse, dat zich in de toekomst zal ontwikkelen als een 'enterprise brain'. Een waardevolle centrale plaats waar alle informatie en kennis verzameld en eenvoudig toegankelijk is.

Onze missie

Wij helpen bedrijven succesvol te zijn door de juiste informatie en kennis op de juiste plek bij de juiste personen te leveren. Wij helpen bedrijven naar de digitale transformatie en streven naar kennisbehoud. We zorgen ervoor dat werknemers de juiste informatie krijgen om goede beslissingen te nemen en realiseren de technische integratie van complexe systemen.

  • U heeft verschillende systemen maar mist een totaaloverzicht.
  • De eindgebruikers krijgen geen goede informatie, en maken daardoor geen optimale beslissingen
  • U vindt de volwassenheid van uw processen niet goed genoeg
ronald-round

Ronald Kraijesteijn / BI Specialist

martijn-round

Martijn Schuurmans / BI Specialist

Wilt u meer weten over onze business intelligence diensten? Neem dan contact met ons op!